BALIKESİR / BANDIRMA - Yamanegeli İlkokulu

Ara

Anasınıfı D şubesi öğrencilerimiz kasım ayının konusu olan "Yardımseverlik" değerini sınıflarında öğretmenleriyle birlikte drama işlediler.

Ara

Okulumuz Anasınıfı E sınıfı öğrencilerinden Kasım ayında okulumuzda işlediğimiz "Yardımseverlik"konusunu farklı bir etkinlikle kutladılar.

Kas

Bengi Projesi Yardımseverlik Değeri Kapsamında Okulumuz 1-C sınıfı öģrencileri "Kardeş Okul" olarak seçtikleri Çalışkanlar İlkokulu öğrencilerine hazırladığı hediyeleri verdiler.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen resim yarışmasında,okulumuz anasınıfı öğrencisi Alyaşira DEMİRKIRAN anasınıfları kategorisinde üçüncü olmuştur. Kenndisini tebrik eder,başarılarının devamını  dileriz.

Kas

Balıkesir Valimiz Sayın Ersin Yazıcı’nın başkanlığında hayata geçirilen  “ Sporda Yetenek 10’la Gelecek” projesi kapsamında kurumlar arasında işbirliğini ve koordinasyonu sağlamak amacı ile Kaymakamlığımız ve İlçe Belediye Başkanlığı arasında geçtiğimiz günlerde imzalanan malzeme yardım protokolü çerçevesinde okulumuza malzeme yardımı yapıldı.   İlk ve ortaokulda okuyan öğrencilerin spora kazandırılmasını amaçlayan proje kapsamında gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine; Kaymakamımız Sayın Günhan Yazar, İlçe Belediye Başkanı Dursun Mirza, ilgili kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

Kas

Okul-Aile Birliğimiz ve öğrencilerimizin hazırladığı Öğretmenler Günü etkinlikleri  bizleri duygulandırdı. Hepsine okulca teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Kas

Yaman Egeli İlkokulu  2/ D sınıfı ve 17 Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ortaklığı ile "Küçücük Çamurdan Kocaman Mutluluk Yaptık" ve "Çamurdan Hayallerim" proje çalışmaları devam etmektedir.  Gönüllü velimiz Fatma OKUYAN´a öğrencilerimize ve öğretmenleri Merih ERDOĞDU´ya çabalrından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulımuz 3-D sınıfı öğrencisi Damla KIRALP, Balıkesirde yapılan Küçükler 9 Yaş Kızlar kategorisinde Satranç İl Birincisi olmuştur. Yine 4-A sınıfından Doruk DEMİRTAŞ öğrencimiz de 10 yaş kategorisinde İl beşincisi olmuştur. Kendilerini tebrik ederek,ailelerini ve öğretmenlerini kutlarız.

Kas

Öğrencilerin haklarının yazılı olduğu Rehberlik Servisi Panosu hazırlanarak  yine bu güne özel hazırlanan Çocuk Hakları Temalı yaka kartları öğrencilere dağıtılmışltır.

Kas

Okulumuz 4/A ve 4/B sınıfı öğrencileri Bandırma Belediyesi Kültür Derneği binasında "Atatürk Haftası" kapsamında açılmış bulunan Atatürk Fotoğrafları sergisine gezi yaptılar.

Kas

Okulumuz 4/A ve 4/B sınıfı öğrencileri öğretmenleri ile birlikte ilçe kütüphanemize bir gezi yaptılar.Kütüphane çalışanlarından kütüphanenin işleyişi ile ilgili görevlilerden bilgiler aldılar.

Kas

Atatürk´ümüzü ölümünün 80.yılında okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı  muhteşem bir program ile andık.Programın hazırlanmasında emeği geçen herkesi kutluyoruz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde,öğrencilerimiz Atalarını güzel bir köşe oluşturarak andılar. Öğrencilerimize ve öğretmenimiz Gülfer ÖZÇAKIR´a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma Haftası kapsamında okulumuz öğretmenleri,öğrencileri ve velilerimizin katılımıyla yaşayan Atatürk Köşesi oluşturduk.Öğrencilerimiz tarafından yapılan Atatürk konulu resimler sergilendi.Yine öğrencilerimiz tarafından yazılan şiirler sergilendi.Atamızı konu alan gerçekten çok orjinal kitap ve görsellerin yer aldığı sergi okulumuz öğrenci ve velileri tarafından büyük ilgi gördü.Bu çalışmada emeği geçen okulumuz öğretmenlerine,öğrencilerine ve velilerine çok teşekkür ederiz.

Kas

Anasınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte Atatürk´ü Anma Haftası kapsamında sınıf içinde pek çok etkinlik yaptı.