BALIKESİR / BANDIRMA - Yamanegeli İlkokulu

Yamanegeli İlkokulu

Paşabayır mah. Paşa sok. No34
Vizyon
ÖĞRENEN,ÖZ GÜVENLİ,AKTİF,ÜRETKEN,GİRİŞİMCİ,KENDİNİ YENİLEYEN,BİLGİ ÜRETEN,SEVEN- SEVİLEN,HEP MUTLU İNSANLARIN OKULU
Misyon
Okulumuzda toplam kalite yönetimi çerçevesinde; " eğitimde kaliteyi artırmak, " öğrencilerin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde tutarak, her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak amaçlanır. Bu amaç doğrultusunda; " Atatürk ilkelerini benimsemiş, Atatürk´ün düşünce ve felsefesini özümsemiş, karşılaştırma, değerlendirme ve sentez yapabilme gücüne sahip, araştırarak, sorgulayarak öğrenen, bilgiyi öğrenme yollarını keşfetmiş, dünya insanlarıyla iletişim kurabilecek, en az bir yabancı dile sahip, kendini tanıyıp ifade edebilen, düşüncelerini savunacak özgüveni olan, insanların düşüncelerine saygılı, sorumluluk bilinci gelişmiş, doğaya karşı duyarlı nesiller yetiştirmek" vatanını seven, manevi değerlerine bağlı, MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI YAMANEGELİ İLKÖĞRETİM OKULU temel hedefleridir.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
13-50 - 18.40
DOĞALGAZ
ADSL (1 Mbit)
0 - -
Yürüyerek
Şehir merkezinde
Okulumuz ilçe merkezinde olup ile uzaklığı 95 km´dir.